Wimperextensions:

Cosmetische wimperextensions voor een onweerstaanbare look! Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten biedt hoogwaardige wimperextensionservices aan voor een prachtige oogopslag. 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions van hoge kwaliteit, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling en een langdurig resultaat.

 

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verlenging of een dramatische look, ons team staat klaar om aan al je wimperbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons je helpen om de perfecte wimpers te creëren. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit wimperextensions tegen een betaalbare prijs. Wacht niet langer en maak nu een afspraak bij ons voor de perfecte wimperverlenging!

 

Nagel Studio:

Ontdek onze hoogwaardige nagelsalon in Den Haag! Bij ons kunt u terecht voor de beste gel lak, nagel extensions, manicure en pedicure behandelingen met alleen de beste kwaliteitsproducten.

Onze nagelstylist Monika staat bekend om haar precisie en nauwkeurigheid, wat zorgt voor langdurige en prachtige resultaten. Als u op zoek bent naar een nagelstylist in Den Haag die op hygiënische en professionele wijze werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak nu een online afspraak en ontmoet onze nagelstylist Monika Kępska . Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze nagelsalon! 💅🏼

 

Waarom zou je voor onze salon kiezen als het gaat om wimperextensions?

Bij ons gaat het niet alleen om precisie in ons werk, maar staat kwaliteit op de eerste plaats. We maken gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën in de industrie en de hoogste kwaliteit producten. We vernieuwen voortdurend ons assortiment en importeren van 's werelds grootste merken. Goed bekend staande producten van de hoogste kwaliteit komen uit Korea. We laten regelmatig monsters overkomen en testen de producten uit. We bieden verschillende soorten en stijlen individuele wimperextensions, een breed scala aan producten van mink tot zijden extensions en hoogwaardige medische lijm.

Hoewel een geweldig product half succesvol is, is het niet genoeg. We moeten de specifieke behoeften van onze klanten bewaken en de gezondheid van de wimpers en ogen in de gaten houden. We zijn bereid om elk ongemak en elke oogziekte te voorkomen. Daarom hebben we voortdurend contact met oogspecialisten om onze klanten het best mogelijke nazorgadvies te kunnen geven. We bieden een gratis online consult aan voor alle nieuwe klanten. Dit is een gratis mogelijkheid om wimperstijlen te bekijken en al je vragen te beantwoorden.

Bij elke nieuwe set bieden wij een geschikte en veilige nazorgkit aan en beantwoorden wij al je vragen