Wimperextensions:

Cosmetische wimperextensions voor een onweerstaanbare look! Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten biedt hoogwaardige wimperextensionservices aan voor een prachtige oogopslag. 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions van hoge kwaliteit, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling en een langdurig resultaat.

 

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verlenging of een dramatische look, ons team staat klaar om aan al je wimperbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat ons je helpen om de perfecte wimpers te creëren. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit wimperextensions tegen een betaalbare prijs. Wacht niet langer en maak nu een afspraak bij ons voor de perfecte wimperverlenging!

 

 

 

 

Waarom zou je voor onze salon kiezen als het gaat om wimperextensions?

Bij ons gaat het niet alleen om precisie in ons werk, maar staat kwaliteit op de eerste plaats. We maken gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën in de industrie en de hoogste kwaliteit producten. We vernieuwen voortdurend ons assortiment en importeren van 's werelds grootste merken. Goed bekend staande producten van de hoogste kwaliteit komen uit Korea. We laten regelmatig monsters overkomen en testen de producten uit. We bieden verschillende soorten en stijlen individuele wimperextensions, een breed scala aan producten van mink tot zijden extensions en hoogwaardige medische lijm.

Hoewel een geweldig product half succesvol is, is het niet genoeg. We moeten de specifieke behoeften van onze klanten bewaken en de gezondheid van de wimpers en ogen in de gaten houden. We zijn bereid om elk ongemak en elke oogziekte te voorkomen. Daarom hebben we voortdurend contact met oogspecialisten om onze klanten het best mogelijke nazorgadvies te kunnen geven. We bieden een gratis online consult aan voor alle nieuwe klanten. Dit is een gratis mogelijkheid om wimperstijlen te bekijken en al je vragen te beantwoorden.

Bij elke nieuwe set bieden wij een geschikte en veilige nazorgkit aan en beantwoorden wij al je vragen

 

Nagel Studio:

Ontdek onze hoogwaardige nagelsalon in Den Haag! Bij ons kunt u terecht voor de beste gel lak, nagel extensions, manicure en pedicure behandelingen met alleen de beste kwaliteitsproducten.

 

 

Mijn naam is Monika en ik ben een professionele nagelstyliste. Mijn passie voor nagelstyling begon in 2019, kort nadat ik naar Nederland verhuisde. Ik zocht naar een baan die mijn passie kon zijn.

Na mijn eerste trainingen begon ik direct met het werken met klanten. Mijn werkplaats was toen nog bescheiden, maar ik oefende veel en volgde extra trainingen. Ik stelde mezelf een doel: deelnemen aan de Brabantse kampioenschappen 2020. En het lukte!

Ik behaalde de 2e plaats in de categorie salon nagels, wat een enorme motivatie was. Twee jaar later behaalde ik:

  • 2e plaats in de categorie Franse nagels,
  • 3e plaats in de categorie Babyboom nagels,
  • 3e plaats in de categorie Gelpolish.

Eind 2022 vond ik mijn ideale plek. Hier creëer ik voor jullie prachtige nagels. Nagelstyling is mijn passie en ik hou ervan om esthetische, elegante en vrouwelijke nagels te creëren.

Hygiëne is erg belangrijk voor mij: gesteriliseerde instrumenten, wegwerpvijlen en de gezondheid van mijn klanten zijn mijn prioriteiten.

Ik nodig je uit om een afspraak te maken via de online kalender.